HAKKIMIZDA....
04 Ağustos 2021

3.jpg2.jpg1.jpg6.jpg7.jpg4.jpg..jpg5.jpg

Selim Devlet Hastanesi 2014 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Hastanemiz 11.12.2014 tarihinde 9.406 m2 alana kurulan 2.500 m2’lik kapalı alanda Selim Devlet Hastanesi adı altında tescilli 15 yataklı E1 rolünde 1 adet acil polikliniği 1 adet dâhiliye polikliniği,2 adet aile hekimliği polikliniği,2 adet diş polikliniği olarak hizmet vermeye devam etmekteyiz..

Hastanemiz bünyesinde Dijital Röntgen, Hormon, Eliza, Biyokimya, Hematoloji, Seroloji, Kan gazı  laboratuvarı tam donanımlı cihazları ile hastalarımıza hizmet vermektedir. Ayrıca hastanemizde doğumhanemiz mevcut olup acil durumlarda hizmet sunmaktayız.

Öncelikle insan sağlığını korumanın ne kadar önemli olduğunun bilinciyle hareket etmekte ve mevcut tüm imkanlarımızı hasta memnuniyetini sağlamak için kullanmaktayız.

İnsan sağlığını her şeyin üzerinde tutan hizmet anlayışıyla, insana hak ettiği değeri gösterebilmek için güler yüzlü, güvenilir, kaliteden ödün vermeden, vicdani ve bilimsel değerlerine bağlı, etik kurallarına saygılı, hasta memnuniyeti odaklı, güvenilir bir teşhis ve tedavi hizmeti misyonu ile birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Hastanemizin herkesi kucakladığını vurgular, sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi temenni ederim.

Uzm. Dr. Serpil KORKMAZ

BAŞHEKİM